Ce model de masina sa inchiriezi in functie de locatia in care sarbatoresti Revelionul

Ce model de masina sa inchiriezi in functie de locatia in care sarbatoresti Revelionul

De Revelion, tindem ca totul sa fie impecabil, de la tinuta si pana la masina pe care o inchiriem. Parcarile locatiilor exclusiviste din Bucuresti abia daca mai fac fata numarului mare de masini pe care invitatii le inchiriaza pentru a face o impresie deosebita in contextul unui eveniment memorabil ca ultima zi din an. Cei mai multi conducatori auto opteaza pentru cele mai noi modele, dorindu-si, totodata, si o experienta unica la volanul unui bolid de lux BMW sau Mercedes.

Restaurant: Inchiriati masini cu stil si clasa

Optiunile de inchirieri auto in Bucuresti vor fi un aspect important al planificarii acestui eveniment deosebit. Daca timpul va permite, este indicat sa cautati o masina de inchiriat care sa corespunda contextului, adica la fel de eleganta precum locatia in care va veti petrece Revelionul. Cei mai multi conducatori auto opteaza pentru modelele BMW X5 si X6, Mercedes CLS si Audi A8. In cazul ultimului model, cutia automata face ca aceasta masina sa conduca topul inchirierilor auto din Bucuresti.

Pensiune: Inchiriati masini sport sau de teren

In cazul in care va veti petrece Revelionul la munte, intr-o statiune turistica si petrecerea se organizeaza la pensiune, alegerea perfecta este sa inchiriati o masina de teren sau una cu un design sport. Flotele companiilor de inchirieri auto din Bucuresti dispun de numeroase modele apartinand marcilor ca Chevrolet, Volkswagen, Suzuki, Hyundai sau Kia, din care puteti alege in functie de preferintele cromatice sau de performantele autoturismului.

Pub: Inchiriati masini de oras, compacte

Capitala este traversata de un flux impresionant de petrecareti in ultima zi din an, atat romani, cat si straini, astfel ca parcarea autoturismului poate constitui o reala problema in cazul in care alegeti sa petreceti Revelionul intr-un Pub din Bucuresti. De aceea, ar trebui sa ii solicitati firmei de inchirieri auto un model de autoturism apartinand marcilor Kia, Suzuki, Opel sau Chevrolet, intrucat acestea sunt cunoscute pentru caracterul lor urban. In conditii de aglomeratie si locuri limitate de parcare, este important de inchiriat o masina de mici dimensiuni, care sa va permita sa va „strecurati” in trafic, dar care sa nici nu necesite un loc de parcare voluminos.

La prieteni: Inchiriati masini low cost

Daca alegeti sa petreceti Revelionul la rude, prieteni sau simple cunostinte, nu va fi nevoie sa inchiriati o masina extrem de pretentioasa. Puteti opta pentru servicii rent a car in regim low cost, iar cea mai cunoscuta optiune este un autoturism Dacia Logan. In mod evident, alegerea autoturismului, chiar si low cost, trebuie trasata in functie de preferintele pentru o masian cu transmisie manuala sau automata. Cele cu transmisie automata sunt usor mai scumpe decat cele cu transmisie manuala si sunt, de asemenea, o alegere populara pentru multi clienti de inchirieri auto.
Daca doriti mai multa flexibilitate in cazul serviciului de inchirieri auto, alegeti un pachet de inchiriere care ofera kilometri nelimitati. In timp ce majoritatea furnizorilor ofera aceasta facilitate ca standard in toate pachetele de inchiriere, pot exista situatii in care se aplica o taxa de kilometru. Si, totusi, o data inchiriati si conduceti masina la care ati visat tot anul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *